Tilaus- ja toimituskalenteri
= valittu toimituspäivä
= mahdollinen toimituspäivä
= tilaus lisätty
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera on Ruotsin johtava ravintola- ja cateringalan asiantuntija

Martin & Servera toimittaa elintarvikealan tuotteet ja ratkaisut esimerkiksi ravintola- ja leipomoyrityksille, kunnalliseen kouluruokailuun ja valtakunnallisille ketjuille. Vuoden jokaisena päivänä pidämme huolen siitä, että asiakkaat saavat kaipaamansa tuotteet ja palvelut.
Me Martin & Serveralla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta. Kyseessä voivat olla pienet mutta sitäkin tärkeämmät yksityiskohdat. Etsimme käsiimme juuri ne luomuvihannekset, jotka asiakas haluaa ravintolaansa. Selvitämme myös, mitkä oluet täydentävät ravintolan kasvisruokia parhaiten. Tilaamme ensiluokkaista lihaa, joka nostaa annokset uudelle tasolle ja ruokailijoiden suupielet hymyyn. Lisäksi panostamme tarjoamiimme koulutuksiin ja palveluihin.

Palvelemme kaikkialla Ruotsissa

Martin & Servera toimittaa päivittäin elintarvikkeita, juomia ja tarvikkeita tuhansille asiakkaille kaikkialle Ruotsiin. Meillä on 13 myyntipistettä eri puolilla maata. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa. Varastomme on sijoitettu strategisesti keskeisille alueille: Halmstadiin, Norrköpingiin, Enköpingiin ja Uumajaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada lisätietoja, ota yhteyttä!

Yleiset myynti ja reklamaatioehdot

Lue lisää

Odota, sivua ladataan.

Loader