Tilaus- ja toimituskalenteri
= valittu toimituspäivä
= mahdollinen toimituspäivä
= tilaus lisätty
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Yritys

Martin & Servera on Ruotsin johtava ravintola- ja suurkeittiöalan asiantuntija. Olemme ruotsalainen perheomisteinen konserni. Konsernin yritykset toimittavat päivittäin juomia, tuoretuotteita, elintarvikkeita, tarvikkeita ja palveluja eri puolilla Ruotsia sijaitseviin ravintoloihin, kahviloihin, baareihin ja suurkeittiöihin.

Martin & Servera -konserni koostuu suuresta joukosta ravintola-alan tarpeisiin erikoistuneista yrityksistä. Ravintoloitsijat ympäri Ruotsia kääntyvät Martin & Serveran puoleen saadakseen oikeat tuotteet oikeaan hintaan: tuoretuotteet, juomat, tarvikkeet, palvelut ja koulutukset. Tarjoamme myös paljon muuta.

Ruotsalainen perheomisteinen yritys

Martin & Servera -konsernin omistaa Axel Johnson AB ja Oldmarkien perhe. Axel Johnson AB on toiminut kaupan alalla vuodesta 1873 ja Oldmarkit vuodesta 1897.

Axel Johnson-konserniin kuuluvat myös Axel Johnson International, Åhléns, Kicks, Mekonomen, Novax, Axfood, Hemköp ja Willys.

Axel Johnsonilla kaupan ala nähdään ihmisten kehittäjänä ja yhteiskunnan rakentajana. Kaikkien konsernin yritysten on oltava mukana kestävässä kehityksessä ja muutettava ympäröivää yhteiskuntaa parempaan suuntaan.

Liikeidea, visio ja brändilupaus

Martin & Serveran liikeidea, visio ja brändilupaus koskettavat kaikkea liiketoimintaamme. Ne asettavat puitteet ja pohjan konsernin toiminnalle ja käsittävät kaikki liiketoiminta-alueet, tavaramerkit ja kohderyhmät.

Liikeidea: "Martin & Servera toimittaa ravintola-alan asiakkaiden arkea helpottavat ja liiketoimintaa edistävät tuotteet, palvelut ja osaamisen."

Visio: "Martin & Servera on itsestäänselvä valinta kaikkialla, missä tarjoillaan ruokaa ja juomaa."

Brändilupaus: "Osaamista, joka kehittää liiketoimintaasi."

Lue lisää

Odota, sivua ladataan.

Loader