Tilaus- ja toimituskalenteri
= valittu toimituspäivä
= mahdollinen toimituspäivä
= tilaus lisätty
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera -konsernin yritykset

Martin & Servera-konserni koostuu Martin & Servera -emoyhtiöstä ja sen tytäryhtiöistä, joita ovat Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions, Chipsters ja Diskteknik.

Diskteknik

Diskteknik on Ruotsin johtava keittiö-, pesu- ja siivoustarvikealan yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Diskteknik on kehittänyt osaamistaan, tekniikkaa ja tuotteita jo 1970-luvulta lähtien. Yrityksen tarjoamat tuotteet parantavat hygieniatasoa, elintarviketurvallisuutta ja taloudellisuutta asiakkaidemme liiketoiminnassa.

www.ehandel.diskteknik.se

Fällmans kött

Fällmans kött on Ruotsin johtava lihan, riistan, siipikarjan ja lihajalosteiden tukkuliike. Yritys toimit-taa tuotteita sekä omilta tiloilta että tuottajilta ympäri maailman. Lihat paloitellaan ja valmistellaan omissa toimitiloissa. Yrityksessä valvotaan raaka-aineiden kaikkia tuotantovaiheita kasvatuksesta aina valmiiseen tuotteeseen. Fällmans Kött valmistaa myös makkaroita ja lihajalosteita omilla resepteillään.

Asiakkaina on ravintoloita, hotelleja, kurssikeskuksia ja suurkeittiöitä. Yritys kehittää toimintaansa yhdessä kokkien ja lihantuottajien kanssa. Kokonaiset eläimet käsitellään ja paloitellaan KRAV-sertifioiduissa tiloissa Tukholman eteläpuolella.

Fällmans Kött huomioi aktii-visesti eläinsuojelunäkökulmat liiketoiminnassaan. Yritys on IP- ja KRAV –sertifioitu.

www.fallmanskott.se

Galatea

Galatea on pohjoismaisilla markkinoilla toimiva oluiden, viinien ja väkevien alkoholijuomien maahantuoja ja jakelija. Galatea tarjoaa laajan valikoiman oluita, siidereitä, viinejä ja väkeviä alkoholijuomia yli 120 laatumerkiltä. Yritys omistaa yhdeksän ruotsalaista olut-, siideri-, glögi- ja väkevien juomien tavaramerkkiä. Asiakkaina ovat ennen kaikkea ravintolatoimijat, Systembolaget ja päivittäistavarakauppa. Luomutuotteiden osuus Galatean omasta tuotannosta on noin 20 prosenttia ja yrityksellä onkin Ruotsin suurin luomujuomavalikoima. Galatean tytäryritys Brygghuset i Sigtuna AB valmistaa omia S:t Eriks- ja Sigtuna –oluita. Tuotteiden jakelun hoitaa tytäryritys KGA Logistik AB, jolla on sopimus Carlsberg Logistikin kanssa.

www.galatea.se

Grönsakshallen Sorunda

Grönsakshallen sorunda tarjoaa laajan valikoiman tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä valmiiksi paloiteltuja ja jalostettuja hedelmä- ja vihannestuotteita. Asiakkaina on niin ravintoloita, hotelleja, kurssikeskuksia kuin suurkeittiöitä. Yrityksellä on toimintaa neljällä paikkakunnalla: Tukholmassa, Morassa, Göteborgissa ja Nyköpingissä. Grönsakhallen Sorunda palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Yritys on nimetty kuninkaalliseksi hovitoimittajaksi.

www.gronsakshallen.se

Martin & Servera Restaurangbutiker

Ammattimainen, yksilöllinen ja edullinen ovat avainsanoja Martin & Servera Restaurang­butikerin (ent. Martin Olsson Cashar) toiminnassa. Laajassa valikoimassa on kaikkea keittiökoneista aina tuoretuotteisiin kuten hedelmiin ja vihanneksiin. Asiakkaat ostavat ja maksavat tuotteet paikan päällä. Asiakaskuntaan kuuluu ravintoloita, kahviloita, ruokarekkoja, palvelutaloja, yrityksiä ja yhdistyksiä. Martin & Servera Restaurangbutiker palvelee seitsemänä päivänä viikossa ja toimittaa elintarvikkeiden lisäksi olutta, viiniä ja väkeviä alkoholijuomia yrityksille, joilla on anniskelulupa. Martin & Servera Restaurangbutikerin uusin, keväällä 2016 avattu myymälä sijaitsee Brommassa.

www.martinservera.se/restaurangbutiker

Martin & Servera Solutions

Martin & Servera solutions on täyden palvelun hanaolut- ja vesipalvelutoimittaja, joka vastaa niin suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta kuin huollosta ja kunnossapidosta. Kohdeasiakkaita ovat hotellit, baarit ja ravintolat. Yritys toimii yhteistyössä johtavien olut- ja viinijakelijoiden kanssa. Solutionsin toimeksiannot vaihtelevat sisustusarkkitehtien kanssa asiakkaille räätälöidyistä ratkaisuista suurissa tapahtumissa tehtäviin asennuksiin.

Martin & Servera Solutionsin Still Sparkling on hiilihapollisen ja hapottoman veden tarjoamiseen tarkoitettu vesipalvelu kahviloille, baareille ja ravintoloille. Konseptissa yhdistyy design ja joustavuus ympäristötekijät huomioiden.

www.martinserverasolutions.se

Tietoa Chipstersistä

Chipsters on yksi Suomen johtavista kalanjalostuksen ja kalatuotteiden yrityksistä. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1934 saakka. Chipstersin toimipaikat Keravalla, Naantalissa ja Vaajakoskella mahdollistavat koko maan kattavan jakeluverkos-ton ja myynnin. Yrityksen oma kalankäsittelylaitos sijaitsee Maarianhaminassa.

www.chipsters.fi/fi/

2016-10-14, Martin & Servera ostaa suomalaisen tuoretuotetukkuliikkeen

Lue lisää

Odota, sivua ladataan.

Loader