Tilaus- ja toimituskalenteri
= valittu toimituspäivä
= mahdollinen toimituspäivä
= tilaus lisätty
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Kestävän kehityksen työ

Nykypäivän kuluttajat ovat tiedostavia ja asettavat ravintoloille, kahviloille ja baareille kovat vaatimukset. Martin & Serveran asiakkaat voivat luottaa meihin kumppanina, sillä ympäristö, eettisyys ja sosiaalinen vastuu ovat meille tärkeitä.

Haluamme muuttaa maailmaa ja vaikuttaa monella tasolla. Siksi kestävän kehityksen mukainen liiketoiminta on meille itsestään selvää.

Martin & Servera tekee pitkäjänteistä laatu- ja ympäristötyötä, joka on kilpailuetu niin meille kuin asiakkaillemme. Ekologiset valinnat hyödyttävät meitä kaikkia.

Kestävä tarjonta

Martin & Servera tarjoaa jatkuvasti kasvavan valikoiman luomu- ja ympäristömerkittyjä tuotteita. Tarjontamme on jo nyt markkinoiden laajin, sillä valittavana on yli 3 000 luomu- ja ympäristömerkittyä tuotetta. Lisäksi olemme asettaneet näiden tuotteiden myynnille uuden kunnianhimoisen tavoitteen.

2020

Luomu- ja ympäristömerkittyjen tuotteiden osuuden kasvattaminen 40 %:iin julkisen sektorin kokonaismyynnistä ja 15 %:iin yksityisen sektorin myynnistä.

Martin & Serveralla on oma kala- ja äyriäiskäytäntö, jota päivitetään jatkuvasti. Myymme ainoastaan kestävästi pyydettyä kalaa ja äyriäisiä, esimerkiksi MSC- (villinä pyydetyt), ASC- (jalostetut) ja KRAV-vaatimusten mukaisesti.

Vuodesta 2011 lähtien Martin & Servera on haastanut toimittajat ja asiakkaat edistämään kestävää kehitystä esimerkiksi ruokahävikkiä pienentämällä ja monimuotoisuutta ja luomutuotteiden osuutta lisäämällä.

Vuoden 2016 haaste on nimeltään "Våga vego". Tavoitteena on lisätä tietoisuutta kasvisruoista ja innostusta niitä kohtaan ruotsalaisissa lounas- ja à la carte -ravintoloissa. Kestävä kuluttaminen on yksi yhteiskunnan tulevien vuosien ydinkysymyksistä niin poliitikoille, elintarvikeviranomaisille kuin YK:llekin. Kasvisruoan myynnin lisääminen auttaa saavuttamaan kestävän kulutuksen tavoitteet.

Lue lisää

Odota, sivua ladataan.

Loader