Tilaus- ja toimituskalenteri
= valittu toimituspäivä
= mahdollinen toimituspäivä
= tilaus lisätty
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ravintolatarvikkeet ja non-food-tuotteet

Martin & Serveralla on suuri valikoima ravintolatarvikkeita ja non food -tuotteita. Meiltä asiakkaat saavat myös asiantuntija-apua esimerkiksi ravintolan avaamiseen, uuden kahvilaketjun perustamiseen, kahvilan uusimiseen tai hotellin sisustamiseen liittyen.

Ravintolatarvikkeet ja non food -tuotteet ovat yksi ravintoloiden, kahviloiden ja ravintolaketjujen isoimmista investoinneista.

Tekniikan tulee olla sovitettu asiakkaiden tarpeisiin – koneista tuulettimiin. Konseptin tunnelma tulee huomioida sisustuksessa, take away -tuotteissa ja muissa kulutustavaroissa. Tarjoiluastioiden, lautasten, aterimien ja juomalasien tulee lisätä ruokailuelämystä ja helpottaa työskentelyä.

Kattava ravintolatarvikkeiden ja non-food –tuotteiden tuntemus auttaa asiakkaitamme oikeiden päätösten ja suurien investointien kuten esimerkiksi keittiökoneiden tai sisustuksen uusimisen tekemisessä.

Martin & Servera auttaa asiakkaita löytämään yksilölliset, kustannustehokkaat ja kestävät ravintolatarvikkeet ja non food -tuotteet. Etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiiviset ratkaisut liiketoiminnan tehostamiseen.

Lue lisää

Odota, sivua ladataan.

Loader